Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pocheer de zalm in 1 l water met de in schijfjes gesneden halve citroen, het kruidentuiltje, de peperkorrels en een beetje zout. Haal de vis uit het kookvocht en laat hem afkoelen. Verwijder het vel en de grijze stukjes vlees.
  • 2 Plet de zalm met een vork en voeg de mayonaise, de kappers, de eieren en de dille toe. Kruid met peper en zout.
  • 3 Maak mooie rondjes brood met behulp van een uitsteekvorm en bak ze aan beide kanten goudgeel in een beetje olie.
  • 4 Serveer de toast gegarneerd met de zalmmousse, versierd met een mespunt zalmforelkuit.

Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Moederdagrecept Viskuit Salade Anjang Telor Terubuk
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Flensjes met zure room en deense viskuit
Bekijk recept
Flensjes met zure room en deense viskuit
Bekijk recept
Flensjes met zure room en deense viskuit
Bekijk recept

Zalmmouse amuse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Timbaaltje Van Mierikswortel-Zalmmouse
30-60 min -
Bekijk recept
Soesjes Gevuld Met Zalmmouse
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmrolletjes met zalmmousse
0 min
Bekijk recept