Rundercarpaccio met verse kruiden

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olie met de salie, de tijm, de rozemarijn, de dragon, peper en zout. Laat 2 uur op een koele plek, maar niet in de koelkast rusten.
  • 2 Verdeel de sneetjes carpaccio over borden. Besprenkel met wat kruidenolie en garneer met de rest van de verse kruiden. Bestrooi met flink wat peper en dien heel koel op met brood.

Rundercarpaccio met verse kruiden is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Klassieke rundercarpaccio met parmezaan en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Canapés van carpaccio met truffels
20 min
Bekijk recept
Carpacciopasteitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept