1 Doe de bloem in een schotel en maak een kuiltje in het midden. Breek het ei. Voeg water toe en kneed snel. Maak een bol. Bedek hem met een vochtige doek en laat gedurende 30 minuten rusten.
2 Rol het deeg uit met een deegrol op een werkvlak bestrooid met bloem of doe dit door middel van een pletpers. Snijd in blokjes van 5 cm.
3 Snij het vlees in stukken en hak ze in de keukenrobot met de uitgelekte kikkererwten, azijn en kaneel. Mix. Giet de vulling in een slakom, voeg zout en peper toe en meng.
4 Plaats 1 koffielepel vulling in het midden van elk blokje. Maak de randen nat met water en vorm pakketjes met vier hoeken. Knijp de randen samen om het deeg vast te maken.
5 Stoom de manti's gedurende 15 à 20 minuten, naargelang de dikte van het deeg.
6 Schil de look en vermaal hem. Meng de look met de yoghurt, voeg zout en peper toe.
7 Op het bord: verdeel de manti's over het bord. Voeg een lepel yoghurtsaus toe in het midden. Bestrooi met sumak en giet er wat olijfolie over.
Manti: kleine lamsravioli is een recept van Delhaize