Carpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de eendenlever in de diepvriezer tot hij helemaal bevroren is.
  • 2 Verdeel de rundercarpaccio over 4 borden.
  • 3 Meng de olijfolie met de truffelolie. Kruid met peper en grof zeezout en besprenkel met een lepel van de gemengde olie.
  • 4 Snijd de vijgen in maantjes en leg ze op de carpaccio.
  • 5 Haal nu de eendenlever uit de diepvriezer en schil er krullen van met een dunschiller. Leg de eendenleverkrullen op de vijgen en werk het geheel af met nog enkele takjes waterkers.

Carpaccio van rund met truffelolie, vijgen en eendenlever is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept