Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie

4
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de sint-jakobsnootjes lichtjes verharden in de diepvriezer om ze fijn te kunnen snijden tot carpaccio. Schik de schijfjes op kleine bordjes.
  • 2 Overgiet met een streepje olijfolie waaraan een afgeschraapt half vanillestokje werd toegevoegd.
  • 3 Dien op met een sneetje gegrild notenbrood.

Carpaccio van sint-jakob met vanilleolie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spiesen van sint-jakobsschelpen en garnalen met vanilleolie en citroen
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges en carpaccio van sint-jakobsnoten met vanilleolie
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bundtcake met maanzaad
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept