Zalm- en garnaalkroketten

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de schoongemaakte, gefileerde en fijngesneden rauwe zalm grofweg onder de grijze garnalen, de fijngehakte dille, de geraspte schil van de onbehandelde citroen, 2 eetlepels paneermeel, peper en zout.
  • 2 Laat 1 uur rusten in de koelkast.
  • 3 Maak er balletjes van, rol ze in 4 eetlepels paneermeel en bak in de arachideolie. Schud regelmatig met de pan.
  • 4 Dien op met fijngesneden sla vermengd met een fijngesnipperde zoete ui en het kleingesneden vruchtvlees van een tomaat.
  • 5 Maak een saus van natuuryoghurt, opgeklopt met de mosterd op oude wijze, een vleugje wasabi en het citroensap.

Zalm- en garnaalkroketten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Jeroen Meus (l'uzine) - Garnaalkroketten
90 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept