Zoek
Rollade van serrano met aubergine en geitenkaas
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie
4 grote plakken aubergine op olie
4 sneetjes ham (type serrano)
slablaadjes
2 mespunten sterk paprikapoeder
50 g verse geitenkaas
1 koffielepel xeresazijn
zout, zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Meng de geitenkaas met de peterselie, de azijn, de paprika, peper en zout.
2
Laat de aubergineplakken uitlekken en dep ze droog. Spreid de hamsneetjes uit.
3
Bedek ze elk met een plak aubergine, gevolgd door verse kaas.
4
Rol ze stevig op en snij ze in 3 gelijke stukken. Schik op borden en dien heel koud op.
Rollade van serrano met aubergine en geitenkaas is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept