Zoek
Mosselbrochettes
4
10 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 gekookte jumbomosselen
bloem
1 ei
1 eetlepel gehakte dragon
geraspte schil van een limoen
4 eetlepels olijfolie
paneermeel
tartaarsaus
wodka
Bereiding
1
Laat het vlees van 12 gekookte jumbomosselen 30 min. marineren in 4 EL olijfolie en 1 EL gehakte dragon.
2
Verdeel ze over houten minibrochettes. Haal ze één voor één door bloem, losgeklopt ei en paneermeel.
3
Laat ze goudbruin kleuren in frituurolie op 160° C.
4
Serveer zo of in schaaltjes met tartaarsaus, op smaak gebracht met de geraspte schil van een limoen en wodka.
Mosselbrochettes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante mosselbrochettes met rode bietensalade
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept