Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd uit het bladerdeeg ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.
  • 2 Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg.
  • 3 Druppel wat honing over de vijg.
  • 4 Werk af met rozemarijn, olijfolie, peper en zout.
  • 5 Bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 12 à 15 minuten en serveer als een aperitiefhapje.

Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minipizza met artisjok
50 min
Bekijk recept