Zoek
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
4
20 min
Delhaize
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pakje bladerdeeg
1 Bûche St Maure Delhaize, stukken gesneden
enkele takjes rozemarijn
1 theelepel honing
1 eetlepel olijfolie
peper en zout
3 vijgen, in stukken gesneden
Bereiding
1
Snijd uit het bladerdeeg ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.
2
Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg.
3
Druppel wat honing over de vijg.
4
Werk af met rozemarijn, olijfolie, peper en zout.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 12 à 15 minuten en serveer als een aperitiefhapje.
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Minipizza met artisjok
50 min
Bekijk recept