Zoek
Crostini met tapenade, geitenkaas en garnalen
12
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 cocktailgarnalen
enkele blaadjes basilicum
olijfolie
1 stokbrood
tapenade
verse geitenkaas
Bereiding
1
Snij een stokbrood in dikke sneden. Smeer ze lichtjes in met olijfolie en rooster ze aan beide zijden in de oven.
2
Laat ze afkoelen en smeer er verse geitenkaas op.
3
Doe daarop een beetje tapenade en versier elke crostini met een cocktailgarnaal en een blaadje basilicum.
4
Dien onmiddellijk op, zodat de crostini knapperig blijven.
Crostini met tapenade, geitenkaas en garnalen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min
Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min
Snack
Bekijk recept