Zoek
Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 citroen
50 g boter
300 g gekookte bloemkool
1 teentje knoflook
1 eetlepel koriander
0,5 koffielepel koriander
peper en zout
10 cl slagroom
100 g venusschelpen
Bereiding
1
Mix 300 g gekookte bloemkool met 25 g boter, zout, peper, 1/2 KL gemalen koriander en het sap van 1/2 citroen.
2
Meng dit onder 10 cl opgeklopte slagroom.
3
Verdeel over glazen.
4
Verwarm 100 g venusschelpen in hun sap, 25 g boter en 1 geperst teentje knoflook 5 min. op een laag vuur.
5
Laat uitlekken.
6
Meng er 1 EL fijngesneden koriander onder en schik warm op de ijskoude mousse.
Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gerookte paling met bloemkoolmousse, peterselie-olie en Parmaham
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli-bloemkoolmousse
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolmousse met Sint-Jakobsvruchten
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolmousse Met Garnalensaus
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
chaud-froid van sint jacobsvruchten met zachte
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept