Toasts van notenbrood met Roquefortcrème

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng 200 g roquefort, 75 g malse boter en 2 eetlepels armagnac. Braad 2 eetlepels fijngesneden amandelen en 2 eetlepels pijnappelzaad goudbruin in een pan met anti-kleeflaag.

2. Verwijder de korst van 6 sneden notenbrood en snij ze in driehoeken. Laat ze lichtjes roosteren en besmeer ze met roquefortcrème.

3. Garneer met amandelen en pijnappelzaad. Dien koel op.

Toasts van notenbrood met Roquefortcrème is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Perzik Gevuld Met Roquefortcreme
0-10 min -
Bekijk recept
Quiche met peer en roquefortcrème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Brie Met Roquefort
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Toasts met rillette van gerookte makreel
35 min
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept