Sushi’s van spinazie met in mandarijnensap gemarineerde zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak 8 sint-jakobsvruchten 1 min. aan elke kant in olijfolie. Snij 80 g ganzenleverpastei in plakjes van 2 op 3 cm en 5 mm dikte.
  • 2 Snij 4 vellen brickdeeg in tweeën. Vouw de ronde kant om tot tegen de afgesneden kant. Leg een plakje ganzenleverpastei op het uiteinde.
  • 3 Voeg 1 takje koriander, 1 sint-jakobsvrucht, peper en zout toe. Vouw dicht zoals een geschenkverpakking. Bestrijk met gesmolten boter. Bak 10 min. in een warme oven op stand 6-7 (200°C).

Sushi’s van spinazie met in mandarijnensap gemarineerde zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sushi (30 Stuks)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept