Scampibrochette met satésaus

14
35 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de vooraf ontdooide scampi, verwijder ook het darmkanaal en doe ze in een diepe schotel met de olie en de gekozen specerij (kerrie of pili-pili). Meng goed, dek af en zet minstens 30 min. in de koelkast.
  • 2 Rijg de scampi per paar op houten spiesjes en bak ze op een middelhoog vuur in een grote braadpan of in de oven op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 3 Giet ondertussen 10 cl water in een steelpan en voeg de pindakaas toe, de kokosmelk, de sambal, de sojasaus en het limoensap. Verwarm zacht al roerend met de garde. Laat 2 min. heel zacht sudderen en neem van het vuur.
  • 4 Dien warm op.

Scampibrochette met satésaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochettes met satésaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampibrochette met sesam en vla van peulen met citroenkruid
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
scampibrochette met komkommer
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET BASILICUM EN SPEK
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET TOMAAT BASILICUMSAUS EN
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept