Zoek
Dipsaus van groene linzen
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels fijngehakte peterselie
0,5 koffielepel gemalen komijn
150 g groene linzen
2 teentjes knoflook
2 eetlepels koolzaadolie
1 bosje lente-uitjes (met 3cm steel)
peper
sap van 1 citroen
takjes van groen selder
60 cl water
wortelstaafjes
zout
Bereiding
1
Breng 60 cl water aan de kook met 150 g gespoelde groene linzen en 2 fijngehakte teentjes knoflook.
2
Laat 30 min. sudderen op een matig vuur.
3
Laat uitlekken en mix met het sap van 1 citroen, 2 EL koolzaadolie, peper en zout tot een glad mengsel.
4
Voeg 1 bosje gesnipperde lenteuitjes (met 3 cm steel), 1/2 KL gemalen komijn en 2 EL fijngehakte peterselie toe.
5
Dien gekoeld op met grissini, takjes van groene selder en wortelstaafjes.
Dipsaus van groene linzen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min
Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min
Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min
Snack
Bekijk recept