Auberginekaviaar met feta en walnoten

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng 100 g auberginekaviaar met 1 KL xeresazijn.
  • 2 Verdeel over degustatielepels en versier met 50 g feta in blokjes en 5 gehakte walnoten.

Auberginekaviaar met feta en walnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte auberginekaviaar
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept