Zoek
Auberginekaviaar met feta en walnoten
4
10 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g auberginekaviaar
50 g feta
5 gehakte walnoten
1 koffielepel xeresazijn
Bereiding
1
Meng 100 g auberginekaviaar met 1 KL xeresazijn.
2
Verdeel over degustatielepels en versier met 50 g feta in blokjes en 5 gehakte walnoten.
Auberginekaviaar met feta en walnoten is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte auberginekaviaar
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept