Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de munt, haal de blaadjes van de takjes en hak fijn.
  • 2 Was de champignons en verwijder de restjes aarde. Verwijder de steeltjes, zodat enkel de hoedjes overblijven.
  • 3 Schil de knoflook en snij doormidden.
  • 4 Verhit de olijfolie in een pan en laat er de munt en de look zachtjes in gaar stoven.
  • 5 Voeg vervolgens de wijngaardslakken toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Bak ze op middelhoog vuur.
  • 7 Roer alles door elkaar, zodat de slakken doordrenkt worden met de munt.
  • 8 Leg de champignonhoedjes in een schotel en zet één minuut in de microgolf.
  • 9 Rijg 3 wijngaardslakken aan een tandenstoker en prik die in een champignonhoedje. 1
  • 0 Dien warm op bij het aperitief.

Aperitiefhapjes met champignons en wijngaardslakken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
wijngaardslakken met kruidenboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wijngaardslakken
20-30 min -
Bekijk recept

Feestelijke aperitiefhapjes
75 min
Bekijk recept
Aperitiefhapjes met worstjes
30 min
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Aperitiefhapjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aperitiefhapjes Daddy Mojo
0-10 min -
Bekijk recept