Samosa’s van sint-jakobsvruchten en ganzenleverpastei

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak 8 sint-jakobsvruchten 1 min. aan elke kant in olijfolie. Snij 80 g ganzenleverpastei in plakjes van 2 op 3 cm en 5 mm dikte.
  • 2 Snij 4 vellen brickdeeg in tweeën. Vouw de ronde kant om tot tegen de afgesneden kant. Leg een plakje ganzenleverpastei op het uiteinde.
  • 3 Voeg 1 takje koriander, 1 sint-jakobsvrucht, peper en zout toe. Vouw dicht zoals een geschenkverpakking. Bestrijk met gesmolten boter.
  • 4 Bak 10 min. in een warme oven op stand 6-7 (200° C).

Samosa’s van sint-jakobsvruchten en ganzenleverpastei is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi’s van spinazie met in mandarijnensap gemarineerde zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept
Gebakken brioche met ganzenlever en sinaasappeljam
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kwartels Met Ganzenlever
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Samosas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Samosas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept *Phyllo Samosas*
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterraanse Samosas
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept