Viskoekjes met rode curry

18
35 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Snij de kabeljauwfilets in blokjes en hak fijn met de molen.
  • 3 Meng het maïszetmeel met het ei, al kloppend met de garde. Voeg vissaus toe, rode currypasta, heel fijngesneden lente-uitjes en sperziebonen, gemalen vis en koriander. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Bekleed de ovenplaat met bakpapier en schep hierop hoopjes van 1 dikke eetlepel van het deeg. Geef er een regelmatige vorm aan met de rug van een lepel. Smeer ze lichtjes in met olie.
  • 5 Bak 6 min. in de oven, draai om, smeer een beetje in met olie en bak nog 6 min.
  • 6 Dien warm of koud op met een pikante Thaise saus naar keuze.

Viskoekjes met rode curry is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basilicum viskoekjes
30 min Snack
Bekijk recept