Verrine van kreeft met clementines en witlof

6
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de clementine, verwijder de witte pelletjes en snij de partjes in kleine blokjes op een bord. Giet in een vergiet boven een kom en laat uitlekken.
  • 2 Verwijder het pantser van de kreeft, snij het vlees van staart en scharen in blokjes.
  • 3 Snij het witlof fijn en meng met het citroensap.
  • 4 Meng in de kom het clementinesap met de kaas, de cocktailsaus, peper en zout.
  • 5 Schep 1 koffielepel saus in elk glaasje. Voeg kreeft toe, de clementines en tenslotte het witlof. Werk af met eeen beetje saus en dien fris op.

Verrine van kreeft met clementines en witlof is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min Snack
Bekijk recept
Verrine van gerookte zalm en groene appel
20 min Snack
Bekijk recept
Verrine van zalmmousse met witloofblaadjes
135 min Voorgerecht
Bekijk recept