2 Pel de jonge uien en hak ze fijn. Pel de worsten en snij ze in blokjes. Snij de mozzarella in fijne schijfjes. Meng de blokjes worst, de oregano, de gehakte ui en de sneetjes mozzarella. Zout en peper dit alles gul.
3 Klop het ei los. Bestrooi een werkblad met bloem en spreid daarop het bladerdeeg uit. Snijd het met een bord van 10 cm in 12 ronde schijven.
4 Leg een beetje olijvenpasta of tapenade in het midden van elke deegschijf en smeer de randen met een penseel in met het losgeklopte ei. Verdeel de vulling over de helft van het oppervlak en sluit elke halve deegschijf zoals een flap.
5 Druk de randen dicht met een vork of met de vingertoppen. Leg de flappen op een lichtjes ingeoliede bakplaat. Smeer er de rest van het losgeklopte ei over en bak 15 minuten in een hete oven tot ze goudbruin zijn. Dien warm of koud op.