Aspergehapjes met meloen

12
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de groene asperges niet, verwijder alleen het harde onderste gedeelte.
  • 2 Kook gaar in 5 à 7 min. (afhankelijk van de dikte) in kokend water.
  • 3 Laat voorzichtig uitlekken en dompel in koud water.
  • 4 Maak ondertussen de vinaigrette: giet de azijn in een kleine bokaal, kruid met peper en zout,
  • 5 Voeg de mosterd en de olie toe.
  • 6 Sluit de bokaal en schud goed.
  • 7 Schil de meloen en snij in 12 schijfjes.
  • 8 Halveer de hamsneetjes in de lengte.
  • 9 Laat de asperges uitlekken op keukenpapier en snij in
  • 3 1
  • 0 Leg op elk half sneetje ham, een schijfje meloen en een stukje asperge. 1
  • 1 Rol op en steek vast met een cocktailprikker. 1
  • 2 Dien fris op, bedropen met wat balsamicovinaigrette. 1
  • 3 Serveer de resterende vinaigrette apart.

Aspergehapjes met meloen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Aspergehapjes
50 min Voorgerecht
Bekijk recept