Zoek
Hapjes / Smørrebrød
6
20 min
Delhaize
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
enkele bieslooksprietjes
3 eieren
80 g gekookte roze garnalen
60 g gerookte zalm, in reepjes gesneden
60 g gezouten boter op kamertemperatuur
1 eetlepel mayonaise
0.5 rode ui
180 g rolmops in azijn
enkele takjes dille
zout
1 zwart pumpernickelbrood
snuifje zwarte peper
Bereiding
1
Snijd het brood.
2
Kook de eieren. Pel ze en leg ze in een diep bord met 30 g boter, de mayonaise, zout en peper. Meng alles en plet de eieren.
3
Snijd het bieslook fijn en meng het onder de garnalen. Beleg sneetjes pumpernickel met de eiersalade en schik de garnalen erop.
4
Leg de sneetjes zalm op het brood en werk af met enkele snippertjes rode ui.
5
Laat de rolmopsen uitlekken en droog ze af. Snijd ze in twee. Beboter de sneetjes brood en leg de halve rolmopsen erop. Werk af met wat dille.
Hapjes / Smørrebrød is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen
0-10 min -
Bekijk recept
Smorrebrod
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Met Vis En Roerei (aalborger Smorrebrod)
10-20 min -
Bekijk recept
Deense Sandwiches (Smorrebrod)
20-30 min -
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept