Zoek
Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
8
10 min
Delhaize
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g Chevridou (of verse natuurkaas)
4 eetlepels gehakte olijven
8 minipaprika's "Kids"
Bereiding
1
Plet met een vork de Chevridou (of verse natuurkaas) en meng het met de gehakte olijven.
2
Giet de bereiding in een spuitzak met mondstuk en vul de minipaprika’s.
3
Dien op bij het aperitief.
Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
MINIPAPRIKA'S GEVULD MET CHORIZO
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Mini-paprika's Met Stoneleek-risotto
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept