Wijn met perziken en frambozen

7
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de frambozen en dep ze voorzichtig droog met keukenpapier.
  • 2 Was de perziken goed, dep ze droog, ontpit en snij ze in stukken. Je hebt ongeveer 200 g netto nodig. Doe ze in een grote kan (of in een blender) en voeg de frambozen, de suiker en de wijn toe. Mix tot een glad mengsel.
  • 3 Giet de bereiding in een grote fles en laat 24 uur in de koelkast trekken.
  • 4 Plaats een grote, fijne zeef op een hoge kom en leg er een zeefdoek in. Giet er de bereiding in en laat langzaam doorsijpelen. Gooi de in de zeefdoek overblijvende vruchtenmoes weg.
  • 5 Giet de gefilterde wijn in één of twee mooie flessen en zet ze in de koelkast.
  • 6 Serveer heel koel.

Wijn met perziken en frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept