Zoek
Toasts met bayonneham en tapenade van artisjok
4
Delhaize
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
110 g toasts
90 g Romana-artisjokken
1 eetlepel pijnboompitten
100 g Bayonneham
een beetje rucolasla
4 eetlepels olijfolie
Bereiding
1
Giet de artisjokken af en vermeng ze met de olijfolie.
2
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan. Snij de ham in stukken.
3
Beleg de toasts met de tapenade van artisjok, een sneetje ham en de rucola. Werk af met pijnboompitten.
Toasts met bayonneham en tapenade van artisjok is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Toasts met rillette van gerookte makreel
35 min
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept