Zoek
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
12
Delhaize
Snack
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 fles kersenjenever
2 l gefilterd appelsap
400 g gemengde rode vruchten
Bereiding
1
Leg de rode vruchten in een cakevorm (een tulband bijvoorbeeld), giet er 0,5 l appelsap bij en zet de vorm gedurende 6u in de diepvriezer.
2
Meng de rest van het appelsap met de jenever.
3
Haal het ijs uit de vorm, doe het in een sla- of punchkom en giet hetjenevermengsel erover. Dien op.
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolsalade met gegrilde appel en Leidse kaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Smoothie kiwi, appelsap, peer en babyboerenkool
5 min
Bekijk recept
Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min
Snack
Bekijk recept
Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Snack
Bekijk recept