Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap

12
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de rode vruchten in een cakevorm (een tulband bijvoorbeeld), giet er 0,5 l appelsap bij en zet de vorm gedurende 6u in de diepvriezer.
  • 2 Meng de rest van het appelsap met de jenever.
  • 3 Haal het ijs uit de vorm, doe het in een sla- of punchkom en giet hetjenevermengsel erover. Dien op.

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolsalade met gegrilde appel en Leidse kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoothie kiwi, appelsap, peer en babyboerenkool
5 min
Bekijk recept

Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept
Punch van citroenkruid, munt, limoen, gember en rum
Snack
Bekijk recept