2 Giet de kreeftenfond, de witte wijn, het sap van de limoen en de worcestersaus in een steelpan. Breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken. Neem van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en de gehakte dille. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
3 Giet een bodem van 1 cm van deze bouillon in 4 glazen en laat in de koelkast opstijven.
4 Snij intussen de palmharten in blokjes en de kerstomaten in
4
5 Verdeel de palmharten, het rivierkreeftenvlees en de kerstomaten over de glazen. Giet er de rest van de bouillon bovenop en laat 2 uur in de koelkast opstijven.
6 Serveer koel, afgewerkt met dille.
Aspic van rivierkreeften met kerstomaten is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen