Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de doperwten, de olijfolie en de grof gehakte sjalot in een steelpan. Voeg 30 cl water en het verkruimelde bouillonblokje toe. Zet een deksel op de pan, breng aan de kook en laat 10 min op zacht vuur sudderen.
  • 2 Mix ondertussen de gerookte zalm met de verse room tot een gladde room.
  • 3 Mix de doperwten met het kookvocht en 6 grote muntblaadjes, breng op smaak. Verwarm de blinis lichtjes en beleg ze met de zalmroom en de zalmeitjes.
  • 4 Verdeel de erwtenemulsie over schaaltjes en serveer met de belegde blinis.

Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Duo van asperges, gepocheerd ei en emulsie met blauwschimmelkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept