Bruschetta's met puree van aardperen

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardperen, snij de dikste in stukken en gaar ze ongeveer 20 minuten in gezouten kokend water. Laat ze goed uitlekken.
  • 2 Doe 2 eetlepels olijfolie en het geperste lookteentje bij de aardperen en prak ze fijn met de pureestamper. Voeg de geraspte parmezaan toe. Meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Smeer de sneden brood (in 2 of in 4 gesneden, afhankelijk van de grootte) lichtjes in met olijfolie en laat ze in enkele minuten goudbruin bakken in de oven (voorverwarmd op th. 7 – 210°C).
  • 4 Doe de rode bonen in een vergiet en spoel ze goed onder koud water. Laat ze goed uitlekken.
  • 5 Besmeer de bruschetta’s met de aardperenpuree, voeg enkele rode bonen toe en bestrooi met gehakte bladpeterselie. Serveer als aperitiefhapje.

Bruschetta's met puree van aardperen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardpeersoep met knoflook
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept
Bruschetta van de bbq
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept