Kippenvleugels met confituur

12
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de confituur zodat ze zacht wordt en giet ze dan in een grote ovenschaal.
  • 2 Voeg de azijn toe, de olie, de sojasaus en de geraspte gember. Meng.
  • 3 Snij de kippenvleugels ter hoogte van het gewricht in twee. Leg ze in de schaal en wentel ze in de marinade. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast marineren. Leg de kippenvleugels op de met bakpapier beklede ovenplaat en bak ze 20 à 25 min. in de oven voorverwarmd op th. 6 (180°C), draai ze halverwege de baktijd om en bestrijk ze dan opnieuw met de marinade. Je kan ze ook op de barbecue bakken. Serveer als aperitiefhapje of als hoofdgerecht met een salade.

Kippenvleugels met confituur is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige kippenvleugels met mango en pindadip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Palaw
30 min-
Bekijk recept
Couscous met gekaramelliseerde rode uien
30 min-
Bekijk recept
Buffalo wings met bluecheesedip
15 min Snack
Bekijk recept