Zalmbonbons met geitenkaas

12
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de komkommer en de appel in kleine blokjes. Meng ze met de verse geitenkaas met bieslook.
  • 2 Leg een stukje gerookte zalm van 4 op 4 cm op een stuk vershoudfolie. Leg er een lepeltje geitenkaas op. Hef de vier hoeken van de folie op draai ze vast tot je een bolletje krijgt. Laat 1 uur hard worden in de koelkast.
  • 3 Maak een snee in de folie en maak de folie los. Leg de bonbons op een papieren kuipje en versier ze met een plukje dille.

Zalmbonbons met geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpralines
Snack
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalmbonbon
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmbonbons met mascarponevruchtenvulling
30 min
Bekijk recept