Mini-croques met truffel en mozzarella

27
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Is het brood erg vers? Stop de sneetjes dan even in een broodrooster om ze licht te drogen.
  • 2 Klop de eieren los met melk, bieslook, peper en zout.
  • 3 Haal de korst van de sneetjes brood. Leg de helft van de sneetjes op het werkblad en bedek ze met de in fijne plakjes gesneden mozzarella. Verdeel er de goed uitgelekte truffelcarpaccio over en sluit de boterhammen. Doop ze aan beide zijden in het eimengsel.
  • 4 Verwarm de boter in een grote pan en bak de croques op een zacht vuurtje aan beide zijden goudbruin. Laat 2 minuten afkoelen en snijd elke croque in 9 vierkante blokjes.
  • 5 Serveer meteen bij het aperitief.

Mini-croques met truffel en mozzarella is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept