Hoorntjes van de Bosphorus

8
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Prak de fetakaas met een vork, voeg de eieren toe, de kruiden en peper. Meng goed.
  • 3 Halveer de deegvellen. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er wat fetamengsel op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 8 hoorntjes.
  • 4 Leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15 min. goudbruin in de oven, draai halverwege de baktijd om.
  • 5 Dien warm op met een gemengd slaatje.

Hoorntjes van de Bosphorus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Temaki sushi
1u5 min Snack
Bekijk recept
Temaki sushi vers fruit
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept