Zoek
Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
4
20 min
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
bakboter
8 eieren
400 g feta
2 eetlepels gehakte dille
gemalen paprika
zout, zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 5 (150°C).
2
Beboter vier vuurvaste ovenschoteltjes of eierschotels.
3
Doe in elk ovenschoteltje 100 g feta en plet de kaas fijn met een vork zodat de bodem er gelijkmatig mee wordt bedekt. Breek er twee eieren boven.
4
Zet ze 5 tot 8 minuten in een warme oven : de feta moet beginnen smelten, de eidooier moet lopend blijven en het wit moet stijf geworden zijn.
5
Doe peper en zout op de eidooiers. Bestrooi het eiwit met paprika en de randen met dille.
Harika-eieren (saganaki me feta kai avga) is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker