Pistolerowraps

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  • 2 Snipper de uitjes fijn. Spoel de slablaadjes, dep ze droog met keukenpapier en hak ze grof. Giet het sap van de ananas af en snij de schijven in kleine stukken.
  • 3 Leg de wraps open. Leg een reep vulling in het midden, maar laat aan de 2 kanten een stukje vrij. Vullen doe je zo: smeer een beetje kaas open, bestrooi met de uitjes en dan met de sla. Doe er de kippenreepjes bij en de ananasstukjes.
  • 4 Rol de wraps zo op: vouw een kant naar binnen (waar de vulling niet tot op het randje ligt), dan plooi je de twee randen naar binnen. Verpak de wraps elk afzonderlijk in aluminium- of boterhampapier (natuurlijk niet wanneer je er meteen van smult). Neem ze mee in een koelbox.

Pistolerowraps is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker