1 Verhit olijfolie in een pan met zware bodem en roerbak de champignons. Zet opzij. Roerbak de hespreepjes. Zet opzij.
2 Laat de boter in een sauskommetje met zware bodem smelten. Voeg bloem toe aan de gesmolten boter en klop het mengsel heftig tot het schuimt.
3 Giet de melk langzaam al roerend over dit mengsel. Laat koken tot de saus gebonden is. Laat dan nog 3 minuten doorkoken.
4 Voeg de kaas beetje bij beetje toe aan de warme saus en laat smelten. Breng op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
5 Voeg de champignons en de reepjes hesp toe en warm het geheel op.
6 Bereid pannenkoeken of verwarm kant-en-klare pannenkoeken. Lepel de saus over een helft van de pannenkoek. Vouw de tweede helft over de eerste en vouw het pannenkoekje nogmaals in
2
Pannenkoek met hesp, champignons en brie is een recept van Delhaize