Slaatje van rundvlees met vermicelli

4
20 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zwarte champignons ± 10 min. weken in lauw water.
  • 2 Spoel ze zorgvuldig af en hak ze in grove stukken.
  • 3 Doe de vermicelli in een grote kom en overgiet met kokend water. Laat enkele minuten zwellen en laat dan zorgvuldig uitlekken.
  • 4 Pel de sjalotten en hak ze fijn. Giet een scheutje olie in een bakpan en laat ze enkele minuten slinken.
  • 5 Doe daarbij het rundsgehakt, de paprika en de in staafjes gesneden wortel. Meng voorzichtig en laat 5 min bakken. Doe de zwarte champignons erbij en bak totdat het vlees gaar is
  • 6 Doe de in reepjes gesneden peulen erbij en laat 1 min op het vuur (ze moeten beetvast blijven). Meng vervolgens met de vermicelli en doe er 2 eetlepels sojasaus en oestersaus bij. Meng goed.
  • 7 Dien warm of koud op, bestrooid met in fijne reepjes gesneden ui en grof geplette pindanoten.

Slaatje van rundvlees met vermicelli is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept