Zoek
Salade met bleu de Gex
4
20 min
Delhaize
-
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
150 g blue de Gex
2 eetlepels druivenpitolie
600 g extra fijne sperziebonen
12 gepelde hazelnoten
1 eetlepel hazelnootolie
1 krop sla (type eikenblad)
2 eetlepels wijnazijn
zout, zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Stoom de sperziebonen al dente. Hak de hazelnoten grof. Klop de azijn op met zout en peper en voeg vervolgens de oliën toe.
2
Verdeel de sperziebonen en de gehakte hazelnoten over een slabedje.
3
Besprenkel met de vinaigrette en doe er de verkruimelde kaas op.
4
Kruid bij met peper en dien meteen op.
Salade met bleu de Gex is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Trappisten-kaastaartje
10-20 min -
Bekijk recept
Trappisten-kaastaartje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept