Zoek
Salade bécassine
4
20 min
Delhaize
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels arachide-olie
4 augurken
1 citroen
100 g gruyère (in blok)
300 g korte deegwaren
20 ontpitte groene olijven
100 g Parijse champignons
100 g Parijse ham
1 rode paprika
150 g tonijn in olie Delhaize
zout en peper
Bereiding
1
Kook de deegwaren in gezouten kokend water. Laat ze zorgvuldig uitlekken.
2
Giet ze in een slakom en voeg er 1 eetlepel olie aan toe, meng en zet opzij.
3
Voor de saus: klop het citroensap, de olie, zout, peper en dille. Maak de champignons schoon en snij ze fijn.
4
Snij de ham en het stuk gruyère in blokjes. Snij de augurken in fijne schijfjes.
5
Snij de groene olijven in twee. Maak de paprika schoon, verwijder de pitten en snij fijn. Prak de tonijn.
6
Giet in een slakom de deegwaren en de elementen van de garnituur.
7
Nappeer met de saus en meng alles voorzichtig. Dien koel op.
Salade bécassine is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept