Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een vinaigrette met de zoutarme mosterd, olijfolie en azijn.
  • 2 Snijd het witlof fijn en meng met de veldsla en de vinaigrette. Verdeel de sla over de borden.
  • 3 Kook de eieren gedurende 4 minuten, pel ze voorzichtig en leg op de sla. Verdeel de garnalen over de borden en werk af met wat peper uit de pepermolen en enkele bieslookpijpjes.

Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm met groene thee, kokosrijst en misogroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes (zoutarm)
Bekijk recept
Viskoekjes (zoutarm)
Bekijk recept
Champignonsaus (zoutarm)
Bekijk recept