Zoutarme Bombay salade met miniasperges

4
35 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook. Reken 9 min. kooktijd vanaf het kookpunt van het water. Giet af en laat liggen in koud water.
  • 2 Rasp de schil van 1 limoen fijn in een kom. Voeg de 2 oliën toe, 8 eetlepels limoensap, kerriepoeder zonder zout en cayennepeper. Roer met de garde.
  • 3 Giet de kikkererwten af, spoel ze onder koud water, laat uitlekken en doe in de kom. Voeg de fijngesneden uitjes toe en meng goed. Dek af en laat 30 min. rusten in de koelkast.
  • 4 Pel de hardgekookte eieren en snij ze in
  • 2
  • 5 Kook de aspergepunten gaar in 3 min. in een steelpan met lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken, voeg toe aan de salade en meng goed.
  • 6 Verdeel over 4 borden, voeg de eieren toe, bestrooi met fijngesneden verse koriander en dien onmiddellijk op met geroosterd naanbrood.

Zoutarme Bombay salade met miniasperges is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
15 min Snack
Bekijk recept
Tagliatelle primavera
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Zoutarme salade van groene linzen met verse munt en avocado
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept