Focaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaas

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vraag aan een volwassene om de oven voor te verwarmen op th. 7 – 210°C en er de ovenrooster uit te nemen.
  • 2 Snij de ui niet te fijn.
  • 3 Rol het deeg uit en laat het op het bakpapier van de verpakking liggen. Smeer het in met olijfolie (met een keukenkwastje).
  • 4 Steek de spekreepjes in het deeg, zorg dat ze goed verspreid zijn.
  • 5 Doe hetzelfde met de uisnippers.
  • 6 Bestrooi met de kaas en ook met de tijm- of rozemarijnblaadjes.
  • 7 Leg het deeg met het bakpapier op de ovenrooster en bak het ongeveer 8 min. (te controleren). Vraag aan een volwassene om het in de oven te zetten en het eruit te halen.
  • 8 Om warm of koud op te eten, met een lekker slaatje.

Focaccia met spekreepjes, uien en Parmezaanse kaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept