Zoek
Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop
4
10 min
Delhaize
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sneden boeren- of Ardeens brood
1 eetlepel Luikse siroop
0,25 rode appel
50 g van een stronk geitenkaas
1 handvol veldsla
Bereiding
1
Besmeer de eerste boterham rijkelijk met de Luikse siroop.
2
Bedek met de in fijne schijfjes gesneden appel.
3
Snij de geitenkaas in plakjes en leg ze op de appels. Schik daarop de veldsla.
4
Leg er de tweede boterham op, snij in twee en geniet.
Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min
Snack
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept