Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besmeer de eerste boterham rijkelijk met de Luikse siroop.
  • 2 Bedek met de in fijne schijfjes gesneden appel.
  • 3 Snij de geitenkaas in plakjes en leg ze op de appels. Schik daarop de veldsla.
  • 4 Leg er de tweede boterham op, snij in twee en geniet.

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met paddenstoelen & pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept