Bladerdeegflappen met spinazie

4
35 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de grill uit.
  • 2 Doe de spinazie en de pijnboompitten met de olie in een grote braadpan.
  • 3 Fruit ze op een zacht vuur zodat de spinazie ontdooit.
  • 4 Voeg de rozijnen toe en bak verder op een middelhoog vuur tot al het water verdampt is.
  • 5 Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 6 Laat de bladerdeegplakjes op het bakpapier van de verpakking liggen en bedek ze diagonaal voor de helft met spinazie, laat de randen vrij.
  • 7 Bevochtig de randen met water, vouw de vierkanten in 2, zodat je driehoeken bekomt.
  • 8 Druk op de randen met de tanden van een vork zodat ze goed dicht zijn.
  • 9 Strijk de flappen in met het losgeklopte ei. 1
  • 0 Leg ze met het bakpapier op de ovengrill en bak goudbruin in 20 min. in de oven. 1
  • 1 Laat afkoelen en wikkel in aluminiumfolie of boterhampapier.

Bladerdeegflappen met spinazie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept