Krokantjes van twee kazen

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
  • 2 Klop het ei los in een diep bord met de melk, peper en zout.
  • 3 Wrijf met de gehalveerde knoflookteentjes over de sneden brood. Haal het brood door het eimengsel en leg de sneden achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 4 Snij de Comtésneetjes in drie en verdeel over het brood. Leg er de in schijfjes gesneden geitenkaas bovenop.
  • 5 Bak goudbruin in de oven in ongeveer 8 min.
  • 6 Kruid met peper en serveer warm met een rucolaslaatje.

Krokantjes van twee kazen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Krokantjes met zwarte pens
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokmie met chilisaus en tofukrokantjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept