Croques à la parmigiani

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de mozzarella en tomaten in schijfjes.
  • 2 Neem 4 sneetjes brood en beleg elk sneetje met gegrilde aubergines (ontdooid).
  • 3 Voeg de mozzarella toe, kruid met peper en zout en bedek met tomaten.
  • 4 Kruid opnieuw en doe er enkele basilicumblaadjes bij. Dek af met het resterende brood.
  • 5 Klop de eieren los met de melk en de Parmezaanse kaas, kruid met peper en zout.
  • 6 Haal de boterhammen snel (aan beide kanten) door het eiermengsel.
  • 7 Bak ze aan beide kanten goudbruin in olijfolie in een grote pan op een matig vuur.
  • 8 Serveer meteen met een slaatje.

Croques à la parmigiani is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoesters met tortellini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parmigiani Di Melanzana
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsoesters Met Tortelli
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept