Roereieren met gorgonzola en krokante ham

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven op th. 6 – 180°C opwarmen.
  • 2 Leg de sneden ham op de met bakpapier beklede ovenplaat en zet opzij.
  • 3 Klop de eieren los met de room, voeg dan de in kleine blokjes gesneden gorgonzola toe. Verwarm de olie in een steelpan op zacht vuur, voeg de eieren toe. Laat op laag vuur stollen, terwijl je voortdurend roert.
  • 4 Laat de ham ondertussen in de oven bruinbakken.
  • 5 Neem de eieren meteen van het vuur wanneer ze gestold, maar toch nog romig zijn en schep ze in kommetjes.
  • 6 Kruid met peper en dien meteen op met de krokante ham, brood en een salade met rucola.

Roereieren met gorgonzola en krokante ham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Toastbrood roerei met bieslook en krokant gebakken bacon
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakjes met getruffeerde roereieren
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met roerei
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pitabroodjes en roerei met spinazie en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept