Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Ontpit en snij de tomaten intussen in kleine blokjes. Snipper de helft van de dille fijn. Doe de garnalen bij de tomatenblokjes, voeg ook de gesnipperde dille en de olijfolie toe.
  • 3 Verwarm de room in een steelpan en kruid met peper en zout.
  • 4 Giet de gare pasta af, meng met de room. Dien meteen op met de garnalensalsa. Werk af met dille.

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept