Zoek
Bagnat tonijn
4
Delhaize
Lunchgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 bagnat/faluche broodjes
1 tomaat
1 eetlepel mayonaise met olijfolie
200 g tonijn uit blik
1 lente-ui
0,5 rode paprika
1 koffielepel mosterd
2 eetlepels olijfolie
venkel
komkommer
1 hardgekookt ei
4 ansjovisfilets
peper
ontpitte olijven, fijngehakt
zout
Bereiding
1
Meng de mayonaise en de mosterd.
2
Laat de tonijn uitlekken.
3
Snijd de tomaat, de paprika, de venkel, de komkommer, de lente-ui, de olijven en het ei in schijfjes.
4
Maak de broodjes open en beleg ze met tonijn, de mayonaise en de gesneden groenten.
5
Werk af met ansjovisfilets, ei en olijven.
Bagnat tonijn is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Big burger met kruidige saus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pan bagnat
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevuld brood met bacon, sla en tomaat
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pan Bagnat
10-20 min -
Bekijk recept